imageimageimageimage

Arrangeres jevnlig, ta kontakt via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

kveldsgruppe onsdager: 17:30-21:00:


Målgruppe:

Her vil du få påfyll og veiledning, når du skal jobbe videre med egne motiver.Du tar med det du ønsker å jobbe med, og jeg veileder. I en gruppe er det alltid inspirasjon å hente.

Nivå:

Litt øvet og viderekomne.

Påmeldingsfrist:

Løpende opptak så lenge det er ledig plass.

Hver enkelt deltaker får mye veiledning, og undervisning tilpasset sitt nivå. Akvarell dreier seg i stor grad  om å innøve et håndlag, og små grupper er en stor fordel for de som skal lære å male.Hver kursøkt avsluttes med en gjennomgang og diskusjon rundt dagens akvareller.

Pris : kr. 500 pr gang.


 

KURSBESKRIVELSE:

Når fargepigmenter møter vann oppstår de utroligste effekter og sjatteringen. Grunnleggende teknikker innen akvarell og fargebruk.  Nivået på kurset legges etter deltagernes ferdigheter. 

Akvarellkursene er i små grupper på maks 6 deltakere.  Hver enkelt deltaker får mye veiledning, og undervisning tilpasset sitt nivå. Akvarell dreier seg i stor grad  om å innøve et håndlag, og små grupper er en stor fordel for de som skal lære å male.

Search Our Site