Med Wishbox gavekort, kan du gå på kurs! Velg en av 3 alternativer:

Du vil få en rask innføring i materialer og grunnleggende kunnskap, strategier for å male, penselføring, praktisk bruk av farger og pigmenter og utsparinger, og en oppgave å arbeide med. Innholdet tar sikte på å gi deg en grunnleggende forståelse av vått-i-vått-teknikkene, som er det unike ved akvarellmediet.

Det finnes flere kategorier av Wishbox og flere mulige varianter av tilbud hos Karin Keane, stort sett er varighet 3 timer.
Ta kontakt på epost, så gjør vi en avtale om tidspunkt.

1. Introduksjonskurs til akvarell (Akvarellintro) Undervisning i grupper på 2-6 personer, hvor alle er nybegynnere. Sted: Hovseter eller Røa etter avtale

2. Veiledning i liten gruppe etter avtale. Det beste formatet, hvor du får en-til-en og en-til-to veiledning.

3. Drop inn på et eksisterende kurs. (kun dersom jeg mener kursets nivå kan passe til deg, og dersom det er len ledig plass) Du vil få en halvtimes individuell tilrettegging og innføring før kurset begynner, slik at du kan ha utbytte av kurset. Ingen forkunnskaper i tegning er nødvendig.

Kontakt meg direkte på telefon 90825116 eller epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Søk på innhold: